Výsledky MS v Pole Art 2018 v Turíně !

JAK DOPADLO MISTROVSTVÍ SVĚTA V POLE ART 2018, KTERÉ SE KONALO DNE 18. 3. 2018 V ITALSKÉM TURÍNĚ?

Tým české reprezentace tvořilo celkem 18 závodnic a závodníků z celé ČR, z toho patnáct žen a tři muži. Soutěžili v těchto kategoriích: Juniors A (10 – 14 let), Juniors B (15 – 17 let), Elite women do 39 let, Masters women 40+, Doubles mixed 18+, Muži 18+ .

Průběh celého finále bylo celkově časově náročné, jelikož se celý den protáhl do druhé hodiny ranní následujícího dne. Dlouhému čekání se nevyhnula ani naše reprezentace. I přes velkou únavu a nervozitu zvládli všichni svůj výkon s naprostou elegancí.

A zde jsou výsledky týmu ČR:

Za kategorii Juniors A (10 – 14 let):
DOMINIKA KURÁKOVÁ, usměvaná mladá slečna z Brna trénující u zkušené lektorky Lenky Eleanor Hůlkové ve studiu Schola Artist. Dominika na světovém šampionátu obsadila celkové 6. místo.
JUSTÝNA SEKEREŠOVÁ, věčná pohodářka, oplývající zdravým sebevědomím, svěřenkyně nymburského studia Pole studio, Centrum pro všechny, Nymburk.

Za kategorii Juniors B (15-17 let):
ELIZAVETA SHEVTSOVA, tanečnice tělem i duší s vrozeným talentem pro taneční akrobacii na tyči, která si svým výkonem vytančila stříbrnou medaili, tj. 2. místo.
NIKOLA KALABZOVÁ, usměvavá talentovaná mladá slečna z Plzně, kde trénuje v pole dance tanečním studiu Fitdanceart Plzeň u lektorky Zuzany Kellner. Na světovém mistrovství obsadila 7. místo.

Za kategorii Elite women do 39 let:
DENISA KUDLÁČKOVÁ, profesionální tanečnice, majitelka a lektorka brněnského tanečního pole dance studia One2One. Na světovém mistrovství obsadila 19. místo.
KAROLÍNA MRÓZKOVÁ, letos vůbec poprvné soutěžila v kategorii od 18ti let, její nominace byla velkou výzvou. Na světovém mistrovství obsadila 26. místo.
YAYU NĚMCOVÁ LOPATIO, tanečnice a lektorka v pražských studiích Poletime a Firefly studio. Na světovém mistrovství obsadila 32. místo.

Za kategorii Masters women 40+: 
LUCIE GARBIEŇOVÁ, pole dance se věnuje již několik let v podobě svého hobby, na světovém mistrovství obsadila krásné 4. místo.
EVA RAJLICHOVÁ, lektorka jógy a akrobacie na kruhu, trénuje v pražském tanečním studiu Firefly. Na světovém mistrovství obsadila 8. místo.

Za kategorii Doubles mixed 18+:
MICHAELA PÁŤALOVÁ + FRANTIŠEK TOPIČ, dvojice zkušených tanečníků a lektorů z olomouckého tanečního studia Tancelář. Na světovém mistrovství tato dvojice obsadila 7. místo.
PAVLÍNA OTTOVÁ + ROMAN GEMROT, taneční dvojice profesionálních instruktorů pole dance. Na světovém mistrovství tato dvojice obsadila 10. místo.
TEREZA KOBRLOVÁ + MÁRIA VARGOVÁ – dvojice profesionálních instruktorek pole dance působících v pražském studiu Vertigo. Tato dvojice obsadila 13. místo.
TEREZA KUCHAŘOVÁ + ALEX KALOUSOVÁ – dvojice tanečnic a profesionálních lektorek působících v pražském studiu Pole Heaven, mistryně světa v Pole Art 2017. Na letošním mistrovství děvčata obsadila 14. místo.

Za kategorii Muži 18+:
PAVEL KOLÁŘ, profesionální tanečník působící v brněnském studiu Schola Artist, na světovém mistrovství obsadil 12. místo.

Děkujeme celému reprezentačnímu týmu za podporu a všem reprezentantům za jejich výkony, které na MS v Pole Art podali !