Jedeme na Mistrovství světa v Pole Art 2018 !!!

Přípravy Mistrovství světa v Pole Art 2018 jsou v plném proudu, šampionát se koná již 18. 3. 2018 v italském Turíně. Reprezentaci ČR na tomto mistrovství světa tvoří tým těch nejlepších. Na mistrovství světa postupují ze zářijového MČR v Pole Art 2017 nebo z účasti na mistrovství v Pole Art jiné země.

 

Jaká jména tvoří tým reprezentace ČR v jednotlivých kategoriích této
tanečně sportovní disciplíny?

Jako první zmíníme dvojici Terezu Kuchařovou a Alex Kalousovou. Tato dvojice bude na letošním mistrovství světa obhajovat titul “Mistryně světa v kategorii Doubles Pole Art 2017”.

Dalšími reprezentanty v kategorii Dvojic jsou: Pavlína Ottová + Roman Gemrot a Míša Páťalová + František Topič. Z izraelského šampionátu do světového filále postupuje také dvojice Tereza Kobrlová + Maria Vargová.

Kategorii Juniorů A do 14ti let reprezentuje Dominika Kuráková a Justýna Sekerešová.

Kategorii Juniorů B do 17ti let reprezentuje Nikol Kalabzová a z účasti na Pole Art Spain se do finále spětového mistrovství probojovala Elizaveta Shevtsova.

Kategorii Elite Seniors Women do 39let reprezentuje Karolína Mrózková, Denisa Kudláčková a držitelka letošní “divoké karty”, Yayu Němcová Lopatio.

Kategorii Ženy Masters 40+ reprezentuje Eva Rajlichová a Lucie Garbieňová.

Kategorii Muži 18+ reprezentuje Pavel Kolář.

Děkujeme celému týmu, jak reprezentantům, jak jejich trenérům a rodičům!
Děkujeme našim partnerům a sponzorům:

Centrum Tance – největší síť tanečních škol v České republice.
Meggle s.r.o. – výrobky přírodního původu, převážně z mléka, bez laktózy, proteinové produkty, výrobky z rostlinných nebo ovocných zdrojů.
Dragonfly – dodavatel sportovní soupravy pro reprezentanty, kvalitní oblečení na Pole Dance, Bikram Hot Jógu, Fitness.

Těšíme se!