WS s Romanem Gemrotem

  • Datum konání: 5. listopadu 2017
  • Místo konání: Centrum Tance Palmovka, Novákových 20a, Praha 8
  • Cena za jeden WS: 290 Kč
  • Kapacita jednoho WS: max. 18 osob

Pole Calisthenics

Seminář je určen pro začátečníky, ale rozhodně i pokročilejší si mohou přijít na své. Varianty cviků jsou velmi přizpůsobitelné a využívají se tyče. Hodí se pro všechny, kteří chtějí nabrat nějakou svalovou hmotu, zbavit se podkožního tuku a zvýšit svou fyzickou, ale i psychickou kondici.

Jde o získání absolutní kontroly nad svým tělem a naučit se tělo perfektně ovládat, zvládnout při každém cviku zapojit přesně ty správné svaly a maximálně tak využít jejich potenciál. Všechny cviky pomáhají posílit hluboké stabilizační svaly. Díky tomu vás běžné každodenní úkony tolik nevyčerpají. Tohle cvičení je skvělým a velice efektivním doplňkem pro pole dance. Díky průběžnému získávání síly a kontroly nad svým tělem, zvládnete na tyči mnohem rychleji i to, co se Vám zdálo obtížné až nedosažitelné.

Pole dance: Handstand and movement

Seminář je zaměřený na základy stojky, přípravné cvičení, technika, průprava a zapojení cvičení celého těla v pohybech, které skvěle rozvíjí kloubní flexibilitu a zpevňují svalstvo, zároveň i velice efektivní jako floorwork.