MČR v Pole Art 2019, jeho průběh.

MČR v Pole Art 2019, jeho průběh.

České mistrovství v Pole Art 2019, letos již 5. ročník, máme úspěšně za sebou. Porota složená z českých i zahraničních osobností pole dance scény opět neměla lehkou úlohu. Zvládla vše naprosto perfektně a pracovala od deváté hodiny ráno až do deváté hodiny večerní. Děkujeme hlavní porotkyni Lucii Štulrajterové, porotkyním Denise Kudláčkové, Tereze Bínové, Michaele Koudelkové, Polině Syniachenko a porotci Slavu Ruzovi za jejich skvěle odvedenou práci.  Poděkování taktéž patří asistentkám poroty, které trávily v divadle stějně tak dlouhou dobu, poctivě přepočítávaly výsledky a držely pozornost nad vyplňováním výsledkových tabulek.

Celá akce se musela přizpůsobit prostorám menšího Divadla Rokoko, které bylo náhražkou a jedinou možnou volbou za původně rezervované Divadlo ABC.  Všichni soutěžící finalisté, jejich trenéři a doprovodné osoby perfektně zvládali pohyb v menších prostorách a nic nezkazilo pozitivní atmosféru, která celodenní akci provázela.

Nejkouzelnější částí byly opět dětské kategorie, úsměvy, nadšení, jejich vzájemná podpora, radosti a občas i nějaká slzička. Vše, co k takto velké soutěži patří.

Všem finalistkám i finalistům patří obrovská gratulace, připravovali se celý rok a jejich výkony byly absolutně perfektní. Pořadí zde https://pole-art.cespas.cz/2019/vysledky/finale .

Vítězové všech kategorií, kteří se umístili na prvních třech místech se mohou těšit na kvalifikaci a postup na Mistrovství světa, které se bude konat v roce 2020 v Kanadě. Organizátorem je POSA World Federation.

Gratulujeme všem a kdo nebyl přímo na akci, zde je záznam v podobně spotu https://youtu.be/a0WCEI4Oxco od společnosti INSPIRE PRODUCTIONS ( https://www.inspireproductions.cz) .

www.cespas.cz