Finalistky ČR na Pole Theatre Hungary

Pole Theatre  je prestižní mezinárodní pole artovou soutěží, která se koná v několika místech na světě, často je o této soutěži hovořeno jako o nejzajímavější a nejzábavnější soutěži na světě. Soutěž je složena ze 4 tanečních oblastí (Art, Drama, Comedy and Classique) a dvou kategorií vystupujících (Semi-Pro and Pro). Ty nejlepší jsou kvalifikovány na Pole Theatre World! 

Rádi bychom Vám nyní představili finalistky Pole Theatre Hungary z České republiky, které se probojovaly do finále této soutěže v Budapešti. Je velmi náročné prosadit se do finále této soutěže, každá příprava je velmi náročná po všech stránkách a jsme opravdu velmi pyšní na české tanečnice, které jsou světovými jedničkami. 

Vita Grigová, kategorie Semi-Pro Comedy (členka ČESPAS):
Na Pole Theatre Hungary jsem se probojovala již podruhé a to ve své oblíbené kategorii Comedy, kde se mi daří nejvíc. Příběh o chamtivě prodavačce jsem již prezentovala na Pole&Me 2019, a s menšími úpravy se ho chystám předvést i v Budapešti. Pole dance se věnuji s přestávkou na mateřskou již 6 let, momentálně vyučuji v Centru Tance. Mezi mé koníčky patří manželství, výchova syna, výchova manžela a pečení koláčků.

Elizaveta Shevtsova, kategorie Professional Art (členka ČESPAS): 
Jsem šťastná že se mi letos podařilo probojovat na soutěž, která pro mě byla doteď jenom snem – Pole Theatre Hungary 2019, která se bude konat v nádherné Budapešti. Jako kvalifikační video na Pole Theatre jsem použila video z Pole Art Spain 2017, kde se mi podařilo získat zlato v kategorii Juniors A. Moc se těším, že v této soutěži budu moct soupeřit s dospělými a vyzrálými tanečnicemi, je to pro mě výzva a čest! Pole Dance se věnuji již 5 let. Také miluji moderní tanec a balet. Mezi mé koníčky patří cestování, poznávání nových lidí, procházky v přírodě a také miluji zvířata. Nejvíc mám radost, když svým vystoupením potěším diváky a ocení to i porota:-)

Iveta Kotlabová, Kategorie Professional Classique (členka ČESPAS):
Milovnice koček a tetování, která se opět pouští do realizace nápadu, tentokrát s dvěma backup dancers.
“What`s on your mind when you woke up in the middle of the night? Did you see that? the worst fears might be real or just your mind plays tricks on you? Was it nightmare or those monters are real? Maybe it`ll be the best just go with it”

Tamara Šumberová, Kategorie Professional Classique (bez členství)
Skvělá tanečnice, která se této soutěže v Maďarsku účastní již podruhé. Letos je její příběh o tom, co se stane, když si sundáte masku, kterou jste nosili předtím.  Otevřete svou nahou duši temnému světu kolem.

www.cespas.cz

https://pole-art.cespas.cz/2019/o-soutezi