Říjnové WS s americkou hvězdou pole dance NATASHOU WANG !

NATASHA WANG
Jedna z nejvlivnějších a nejoblíbenějších umělkyň současné pole dance scény.  Narodila se a vyrůstala v Austinu v Texasu, dnes působí v Los Angeles v Kalifornii i všude po celém světě, kterým cestuje jako lektor, umělec a porotce. Těšit se na ni můžete jak na workshopech, tak na finále Mistrovství v Pole Art 2018 dne 14. 10. 2018, kde zasedne v roli porotkyně.

Datum konání WS: 12. a 13. 10. 2018
Místo konání WS: Centrum Tance, Politických vězňů 8, Praha 1
Cena za WS: od 1480 – 1680,- Kč (Euro 55 – 65) – uhrazená částka není vratná, splatnost do 7 pracovních dnů od provedení rezervace
Kapacita jednoho WS: 20 osob, kromě WS č.4, kde je kapacita 11 osob
Kontaktní email pro více informací: info@cespas.cz
Poznámka: výuka bude vedena v AJ
Přihlášky: https://www.centrumtance.cz/lektor/825/natasha-wang

1\ WS pátek 12. 10. 2018 (Oct 12) “Just Wang It: Signature Pole Tricks I.” 90 min, od 18,00 – 19,30 (Beg – Int)

Specially designed for polers of Beginner – Intermediate levels, this workshop is a compenduim of Natasha’s latest and greatest Signature Tricks. We’ll learn dazzling aerial poses, introductory Chinese pole techniques, dynamic spins, and creative mounts. Being able to invert is not a pre-requisite for this workshop, but students should be able to climb the pole.

Tento WS je dělaný přímo na tělo mírně, středně pokročilých tanečnic/tanečníků a nejen jich. Je sestaven z nejnovějších a nejlepších Natashiných triků. Naučíte se oslnivé pózy na tyči, využití tzv. čínské techniky, dynamické spiny a kreativní nálezy (nástupy) na tyč. Studenti by měli zvládnout šplh.

2\ WS pátek 12. 10.  2018 (Oct 12), “Get Off the Floor! 90 min“, od 19,45 – 21,15 hod (Int – Adv)

A powerful and fun performance isn’t always about the aerial tricks. Learn how to dance from the floor onto the pole as we hand-balance, spin, jump and cartwheel our way from the floor onto our apparatus.

Vystoupení, které vás nadchme a zaujme není vždy jen o provedených tricích na tyči.  Naučte se, jak tančit z povrchu na tyč za pomocí rukou, otoček, skoků apod.

3\ WS sobota 13. 10. 2018 (Oct 13) “Just Wang It: Signature Pole Tricks II.“ 90 min, od 11:00 – 12,30 hod (Int – Adv)

This constantly evolving WS is always updated with Natasha’s newest tricks and combos. No two signature Pole Tricks WS are ever the same! Students will focus on unique transitions on and off the pole, innovative aerial tricks, chinese pole techniques, as well as movement that transforms the human body into buautifully strange shapes. Students should be able to perform basic advanced moves such as extented Butterfly or Handsprings.

Tento neustále se vyvíjející WS je vždy aktualizován nejnovějšími Natašinými triky a kombinacemi. Žádný z vyučovaných Pole Triků není stejný! Studenti se zaměří na jedinečné přechody na tyči, inovativní aerial triky, čínskou techniku a na neobyčejné pózy. Studenti by měli být schopni provádět pokročilejší prvky, jako je například rozšíření na Butterfly nebo Handsprings. Omezená kapacita míst na 11 osob max.